За сите заинтересирани, огласуваме нови работни позиции за градежни работници за внатрешни и надворешни фасади во Mannheim (Манхајм).

За овој работен ангажман, се бараат лица со ЕУ документи (ЕУ пасош, ЕУ лична карта или документ за постојан престој во земјите од Европската Унија)

Што се однесува до сместувањето, Венерас располага со повеќе апартмани за сместување на нашите клиенти и соработници, во сите градови кадешто имаме вработени лица. Во просек, сместување за едно лице се движи од 300,00 до 350,00 € месечно, во што се вклучени и режиските сметки.

 Побрзајте и аплицирајте на:

 Скопје: 078/361-924

 [email protected]

 Штип: 078/361-923

 [email protected]

Заминувањето е веднаш. Услугата за организацискиот процес од наша страна е бесплатна.

Categories