Го добивте или ви се наближува терминот за аплицирање за германска виза? Единствено што треба да го направите е да ни се обратите и администраторите на Венерас ќе ве водат низ целиот процес, заедно со нашите германски партнери.

За сите оние кои веќе го имаат обезбедено својот термин за влез за аплицирање во германска амбасада, тимот на Венерас ви се става на располагање заеднички да го поминеме целовкупниот процес до добивање на виза.

За да го направиме ова, неопходно е да ни го испратите терминот и личната биографија / CV.

Венерас има децениско искуство во административните процедури во постапката за добивање германска виза и ние тоа го правиме професионално, доверливо, искусно и успешно.

Доколку сметата дека можеме да ви помогнеме и во непосртедна телефонска комуникација, ве очекуваме да нѐ побарате во нашите канцеларии:

Скопје: 070 381 943

[email protected]

Штип: 078 361 923

[email protected]

Categories