Информација за сите оние коишто имаат добиено термин за влез во Германска амбасада

Го добивте или ви се наближува терминот за аплицирање за германска виза? Единствено што треба да го направите е да ни се обратите и администраторите на Венерас ќе ве водат низ целиот процес, заедно со нашите германски партнери. За сите оние кои веќе го имаат обезбедено својот термин за влез за аплицирање во германска амбасада,...

Read More

Нови работни позиции за механичари во Oberhausen Wuppertal

Дали сте подготвени за ангажман во Германија? Огласуваме 7 нови работни позиции за автолакирачи, механичари, механтроничари во Oberhausen Wuppertal. Овие позиции Венерас ЕУ Груп ги нуди на лицата со ЕУ документи (ЕУ пасош, ЕУ лична карта или документ за постојан престој во земјите од Европската Унија.) Што се однесува до сместувањето, Венерас располага со повеќе...

Read More

Нови работни позиции за возачи со Ц категорија во Bileholding

Дали сте подготвени за возачки ангажман во Германија? Огласуваме 7 нови работни позиции за возачи со Ц категорија, а ангажманот ќе се одвива во околината во Bileholding. За овој работен ангажман, предвидена е нето месечна плата од 2000 евра до 2200 евра. Се вози регионално. Потребно е КОД 95 и тахографска картица. Овие позиции Венерас...

Read More

Нови работни позиции за хигиеничарки во Konstanz

Дали сте подготвени за ангажман во Германија? Огласуваме нови работни позиции за хигиеничарки/собарки/ собна услуга во хотел, а ангажманот ќе се одвива во градот Konstanz. За овој работен ангажман, предвидена е нето месечна плата од 1400 евра до 1600 евра. Овие позиции Венерас ги нуди  на лицата со веќе закажан термин во Германска амбасада во Скопје,...

Read More

Франкфурт област: Нови работни места за возачи со Ц и ЦЕ категорија

Дали сте подготвени за возачки ангажман во Германија? Огласуваме нови работни позиции за возачи со Ц и ЦЕ категорија, а ангажманот ќе се одвива во околината на Франкфурт. За овој работен ангажман, предвидена е нето месечна плата од 2.000,00 евра до 2.500,00 евра. Овие позиции Венерас ги нуди  на лицата со веќе закажан термин во...

Read More

Минхен: Отворени 40 нови работни места во “Амазон”

Имаме задоволство да ги информираме сите заинтересирани дека, преку своите долгогодишни германски партнери, огласуваме слободни 40 нови работни позиции во Минхен. Работниот ангажман е во познатиот “Амазон”, за достава на пратки. Неопходно е поседување на Б категорија на возачка дозвола. Овие позиции Венерас ги нуди  на лицата со веќе закажан термин во Германска амбасада во...

Read More

Манхајм: Позиции за градежни работници

За сите заинтересирани, огласуваме нови работни позиции за градежни работници за внатрешни и надворешни фасади во Mannheim (Манхајм). За овој работен ангажман, се бараат лица со ЕУ документи (ЕУ пасош, ЕУ лична карта или документ за постојан престој во земјите од Европската Унија) Што се однесува до сместувањето, Венерас располага со повеќе апартмани за сместување...

Read More

Сместување во Германија: Широки можности за колективен или индивидуален / семеен престој

На своите клиенти, а во соработка со повеќе големи германски компании за недвижини, Венерас им става на располагање бројни колективни и индивидуални / семејни места за престој и жимеење во Германија. Колективните сместувања се наменети за престој на минимум две до максимум седум лица истовремено. Овие лица користат заедничка кујна, купатило / вц, со вклучен...

Read More

НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ВО КАРЛСРУЕ ЗА ЛИЦА СО ЕУ ДОКУМЕНТИ

Дали сте подготвени за работа во Германија? 🇩🇪 Потребни се лица со ЕУ документи (ЕУ пасош, ЕУ лична карта или документ за постојан престој во земјите од ЕУ) во околина на Karlsruhe, во фабрика за пакување на прехранбени производи. Работни места во: Karlsruhe Услови: Нето плата од саат – 10 евра 180- 200 работни часви...

Read More

Categories