Спремен си да започнеш нова кариера? Аплицирај и влези во свет на нови можности!

СТУДИСКА РАБОТНА ПРАКСА ВО ГЕРМАНИЈА

Студиска работна пракса во Германија, достапна зимска и летна
Одбери канцеларија:

РАБОТНА Д ВИЗА ЗА ЛИЦА СО МК ПАСОШ ВО ГЕРМАНИЈА

Консултации и посредување за добивање на работна Д виза во Германија
Одбери канцеларија:

ПРЕНАМЕНА НА ПОСТОЈНА РАБОТНА ДОЗВОЛА

Пренамена на постојна работна дозвола за лица кои веќе се наоѓаат во Германија
Одбери канцеларија:

СМЕСТУВАЊЕ

Апликација за сместување во Германија
Одбери канцеларија:

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

ЗА ПОДЕТАЛНИ ИНФОРМАЦИИ, МОЖЕТЕ ДА НÈ ПОСЕТИТЕ ВО ФИЛИЈАЛИТЕ ВО СКОПЈЕ НА УЛ. РАЈКО ЖИНЗИФОВ БР. 30 ИЛИ ВО ШТИП НА УЛ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ БР. 54, 2000. МОЖЕТЕ ДА ЗАКАЖЕТЕ КОНСУЛТАЦИЈА, СРЕДБА ИЛИ БИЛО КАКОВ ТИП НА КОМУНИКАЦИЈА И ПРЕКУ НА НАШИТЕ КОНТАКТИ НАВЕДЕНИ ВО КОНТАКТ ТАБОТ НА НАШИОТ ВЕБ САЈТ.

СО МИНИМАЛНО ПОЗНАВАЊЕ НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК ИЛИ ПОЗНАВАЊЕ НА АНГЛИСКИ ЈАЗИК, НИЕ ЌЕ ВИ НАЈДЕМЕ СООДВЕТНА РАБОТА ВО ПОНУДЕНИТЕ ЗЕМЈИ. СЕКАКО, ОНА ШТО Е ДОПОЛНИТЕЛЕН ПЛУС ЗА ВАС Е ДА ИМАТЕ СИЛНА ЖЕЛБА И ВОЉА ЗА РАБОТА.

ЕДНА ОД НАШИТЕ ОБВРСКИ Е И КОМПЛЕТИРАЊЕТО НА ЦЕЛОКУПНАТА ДОКУМЕНТАЦИЈА НА НАШИТЕ КЛИЕНТИ И НИВНО ВОДЕЊЕ НИЗ ВИЗА ПРОЦЕСОТ, КАКО БИ МОЖЕЛА ЦЕЛАТА ПОСТАПКА ПОЕФИКАСНО И ПОЕФЕКТИВНО ДА БИДЕ ЗАВРШЕНА.

ДОКОЛКУ САКАТЕ ДА АПЛИЦИРАТЕ ЗА РАБОТА, СО ВАС ТРЕБА ДА ПОНЕСЕТЕ ВАШ ПАСОШ И ЛИЧНА КАРТА.

НИЕ ПОСТОИМЕ ЗА ВАС. НАША ОБВРСКА Е ДА ВИ ГИ ОДГОВОРИМЕ СИТЕ ПРАШАЊА КОИШТО ВЕ ИНТЕРЕСИРААТ. ВЕНЕРАС ЈА ДВИЖАТ МОТИВАЦИЈАТА И ПОСВЕТЕНОСТА КОН ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗВРШУВАЊЕ НА УСЛУГИТЕ, ЗА ШТО НАЈМНОГУ ЗАСЛУЖНИ СТЕ ТОКМУ ВИЕ.