Информација за сите оние коишто имаат добиено термин за влез во Германска амбасада

Го добивте или ви се наближува терминот за аплицирање за германска виза? Единствено што треба да го направите е да...

Read More

Нови работни позиции за механичари во Oberhausen Wuppertal

Дали сте подготвени за ангажман во Германија? Огласуваме 7 нови работни позиции за автолакирачи, механичари, механтроничари во Oberhausen Wuppertal. Овие...

Read More

Нови работни позиции за возачи со Ц категорија во Bileholding

Дали сте подготвени за возачки ангажман во Германија? Огласуваме 7 нови работни позиции за возачи со Ц категорија, а ангажманот...

Read More

Нови работни позиции за хигиеничарки во Konstanz

Дали сте подготвени за ангажман во Германија? Огласуваме нови работни позиции за хигиеничарки/собарки/ собна услуга во хотел, а ангажманот ќе се...

Read More

Франкфурт област: Нови работни места за возачи со Ц и ЦЕ категорија

Дали сте подготвени за возачки ангажман во Германија? Огласуваме нови работни позиции за возачи со Ц и ЦЕ категорија, а...

Read More

Минхен: Отворени 40 нови работни места во “Амазон”

Имаме задоволство да ги информираме сите заинтересирани дека, преку своите долгогодишни германски партнери, огласуваме слободни 40 нови работни позиции во...

Read More

Манхајм: Позиции за градежни работници

За сите заинтересирани, огласуваме нови работни позиции за градежни работници за внатрешни и надворешни фасади во Mannheim (Манхајм). За овој...

Read More

Сместување во Германија: Широки можности за колективен или индивидуален / семеен престој

На своите клиенти, а во соработка со повеќе големи германски компании за недвижини, Венерас им става на располагање бројни колективни...

Read More

НОВИ РАБОТНИ МЕСТА ВО КАРЛСРУЕ ЗА ЛИЦА СО ЕУ ДОКУМЕНТИ

Дали сте подготвени за работа во Германија? 🇩🇪 Потребни се лица со ЕУ документи (ЕУ пасош, ЕУ лична карта или...

Read More