Дали сте подготвени за ангажман во Германија?

Огласуваме 7 нови работни позиции за автолакирачи, механичари, механтроничари во Oberhausen Wuppertal.

Овие позиции Венерас ЕУ Груп ги нуди на лицата со ЕУ документи (ЕУ пасош, ЕУ лична карта или документ за постојан престој во земјите од Европската Унија.)

Што се однесува до сместувањето, Венерас располага со повеќе апартмани за сместување на нашите клиенти и соработници, во сите градови кадешто имаме вработени лица. Во просек, сместување за едно лице се движи од 300,00 до 350,00 € месечно, во што се вклучени и режиските сметки.

Побрзајте и аплицирајте на:

 Скопје: 078/361-924

 [email protected]

 Штип: 078/361-923

 [email protected] Заминувањето е веднаш. Услугата за организацискиот процес од наша страна е бесплатна

Categories