Дали сте подготвени за летна студентска работа во Германија? 🇩🇪

Дали сте подготвени да работите за еден од најголемите светски работодавачи, Burger King?

Работни места во:

👉 München / Минхен

👉 Hamburg / Хамбург

👉 Köln / Келн

👉 Langenau / Лагенау

👉 Ulm / Улм

👉 Neu Ulm / Нов Улм

👉 Lindau / Линдау

👉 Friedrichshafen

👉 Frankfurt / Франкфурт (околина)

✅ Услови:

Потребно е основно познавање на германски јазик и солидно познавање на англиски.

По договор минимум 160 работни часви месечно, со можност за повеќечасовен ангажман.

Бруто плата за еден работен час – 10,82 €

✅ Сместување:

Венерас располага со повеќе апартмани за сместување на нашите клиенти и соработници, во сите неведени градови кадешто имаме вработени лица. Во просек, сместување за едно лице се движи од 300,00 до 350,00 € месечно, во што се вклучени и режиските сметки.

✅ Побрзајте и аплицирајте на:

️️📍 Скопје: 078/361-924

📧 [email protected]

️️📍 Штип: 078/361-923

📧 [email protected]

Categories