Благодарение на нашите долгогодишни германски партнери, отвораме нови работни позиции за возачи на комби возила за достава на овошје и зеленчук во Карлсруе, Германија.
За оваа работна позиција потребно е кандидатите да имаат возачка дозвола од Б категорија и познавање на германски или англиски јазик, со А1 ниво.
Овие позиции се однесуваат за лица со ЕУ патни исправи.
Генерални информации:
Работните обврски вклучуваат транспорт за складирање на овошје и зеленчук и нивна достава до компании.
Шест работни денови во неделата (од понеделник до сабота или, во просек, на месечно ниво 208 работни часови)
Нето надоместок за работен час – 10 евра.
За повеќе детали и информации ве очекуваме да нѐ побарате во нашите канцеларии:
Скопје: 078/361-924
[email protected]
Штип: 078/361-923
[email protected]
Аплицирајте веднаш, ве очекуваме.

Categories