Дали сте подготвени за ангажман во Германија?

Огласуваме нови работни позиции за хигиеничарки/собарки/ собна услуга во хотел, а ангажманот ќе се одвива во градот Konstanz.

За овој работен ангажман, предвидена е нето месечна плата од 1400 евра до 1600 евра.

Овие позиции Венерас ги нуди  на лицата со веќе закажан термин во Германска амбасада во Скопје, на лицата кои сакаат пренамена на работното место.

Дополнително, преку Венерас ЕУ Груп ги нуди овие позиците и на лицата со ЕУ документи (ЕУ пасош, ЕУ лична карта или документ за постојан престој во земјите од Европската Унија.)

Што се однесува до сместувањето, Венерас располага со повеќе апартмани за сместување на нашите клиенти и соработници, во сите градови кадешто имаме вработени лица. Во просек, сместување за едно лице се движи од 300,00 до 350,00 € месечно, во што се вклучени и режиските сметки.

Побрзајте и аплицирајте на:

 Скопје: 078/361-924

 [email protected]

 Штип: 078/361-923

 [email protected]

Заминувањето е веднаш. Услугата за организацискиот процес од наша страна е бесплатна.

Categories