Дали сте подготвени за работа во Германија? 🇩🇪

Потребни се лица со ЕУ документи (ЕУ пасош, ЕУ лична карта или документ за постојан престој во земјите од ЕУ) во околина на Karlsruhe, во фабрика за пакување на прехранбени производи.

Работни места во: Karlsruhe

Услови:

Нето плата од саат – 10 евра

180- 200 работни часви месечно

Навремена исплата на плата на секои 2 недели

Сместување:

Венерас располага со повеќе апартмани за сместување на нашите клиенти и соработници, во сите неведени градови кадешто имаме вработени лица. Во просек, сместување за едно лице се движи од 300,00 до 350,00 € месечно, во што се вклучени и режиските сметки.

 Побрзајте и аплицирајте на:

 Скопје: 078/361-924

 [email protected]

 Штип: 078/361-923

 [email protected]

Заминувањето е веднаш. Услугата за организацискиот процес од наша страна е бесплатна.

Categories