Почитувани наши пријатели,

Имаме задоволство да ве известиме дека воведуваме уште една дополнителна услуги за нашите клиенти. Имено, започнавме со организирање на транспорт до Германија, со наши премиум, патнички комби возила.

Транспортот до Германија ќе се одвива два пати во неделата, секоја среда и сабота, на релација Македонија – Србија – Хрватска – Словенија – Австрија – Германија. Дестинациите се германските градови Ахен и Минхен, со попатни застанувања на овие релации.

Патниците ќе можат да користат бесплатен интернет при превозот, вклучен е и багаж од 20 килограми, а ладна храна и пијалаци се наплаќаат.

Возилата поаѓаат од Скопје, од Штип и од Делчево.

Потребни документи: валидна патна исправа, PCR тест (COVID-19 тест) не постар од 72 часа.

За сите подетални информации за оваа наша услуга, ве замолуваме да ги контактирате нашите тимови во канцелариите во Скопје, во Штип и во Делчево. Со задоволство ве очекуваме да нè побарате!

Categories