НОВО: ПОНУДА НА СЛОБОДНИ РАБОТНИ МЕСТА И ПРЕНАМЕНА НА РАБОТНО МЕСТО СО ВЕЌЕ ПОСТОЕЧКА ДОЗВОЛА (ОФЕНТАЛ)

Веќе работите во Германија? Но, останавте беза вашето работно место заради COVID-19?Ние сме тука да ви помогнеме преку нашите партнери! Имaме понуда за нови работни места! Побрзајте, понудата е ограничена!Како да ја пренамените вашата дозвола за работа и престој?Одговорите на овие прашања прочитајте ги подолу! Заради пандемијата со кронавирусот, многумина наши македонски сограѓани коишто работеа...

Read More

Нова законска регулатива за вработување во СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА

Почитувани наши соработници, клиенти, пријатели,  сакаме уште еднаш да ве потсетиме за стапувањето на сила на новата законска регулатива за вработување во СОЈУЗНА РЕПУБЛИКА ГЕРМАНИЈА! Подолу можете да најдете одговори на најчесто поставуваните прашања поврзани со новата регулатива, со комплетирање на неопходната документација и сличнi прашања! Тимот на Венерас ви стои на располагање за сите...

Read More

ПОНУДА НА НОВО СМЕСТУВАЊЕ ВО МАНХАЈМ, ГЕРМАНИЈА

Постојано ги збогатуваме понудите за нашите клиенти за сместување низ градовите во Германија, во местата кадешто работат и престојуваат. Во соработка со еминентни агенции за недвижнини во Германија, денес ви ја претставуваме понудата за сместување во Манхајм. Станува збор за дво и пол собен стан, на адреса: Hauptstraße 115, 68259 Mannheim – Feudenheim (Soutterrain). Комотниот...

Read More

НАША НОВА УСЛУГА: ТРАНСПОРТ ДО ГЕРМАНИЈА, НА РЕЛАЦИИ ДО АХЕН И МИНХЕН

Почитувани наши пријатели, Имаме задоволство да ве известиме дека воведуваме уште една дополнителна услуги за нашите клиенти. Имено, започнавме со организирање на транспорт до Германија, со наши премиум, патнички комби возила. Транспортот до Германија ќе се одвива два пати во неделата, секоја среда и сабота, на релација Македонија – Србија – Хрватска – Словенија –...

Read More

ОРГАНИЗИРАЊЕ НА РАБОТА ВО ГЕРМАНИЈА ЗА НАШИ СОГРАЃАНИ КОИШТО СЕ НАОЃААТ ВО МАЛТА

Тимот на Венерас секогаш наоѓа начин да им помогне на наши сограѓани во потрага по посакувано работно место! Овој пат, благодарение на нашите деловни ЕУ партнери, им се ставаме на располагање на нашите сограѓани коишто во моментот се наоѓаат во Малта. Преку нашите соработници во Германија, Венерас обезбеди достапност на германската понуда на пазарот на...

Read More

Categories