Постојано ги збогатуваме понудите за нашите клиенти за сместување низ градовите во Германија, во местата кадешто работат и престојуваат.

Во соработка со еминентни агенции за недвижнини во Германија, денес ви ја претставуваме понудата за сместување во Манхајм.

Станува збор за дво и пол собен стан, на адреса: Hauptstraße 115, 68259 Mannheim – Feudenheim (Soutterrain).

Комотниот и модерно уредениот стан е составен од: 1 кујна, 1 капатило + ВЦ, 1 спална соба, како и 1 дневна соба. а вселлив е од 15 октомври, 2020 година.

Овој стан е идеален избор и најсоодветен за едно семејство од три лица (пар со едно дете), за брачен или за млад пар.

Месечната кирија заедно со тековните режиски сметки изнесува 1.150,00 евра, а задолжителната кауција е 2.370,00 евра.

*Минимум временски период за изнајмување на станот е една година.

Погледнете ги фотографиите од станот на следниов линк.

Categories